Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University

Запрошуємо до репозитарію
(електронного архіву відкритого доступу)
Державного біотехнологічного університету
Репозитарій ДБТУ ISSN 2786-7056

Репозитарій ДБТУ – забезпечує постійне зберігання і відкритий доступ до наукових і освітніх матеріалів, створених університетськими спільнотами, сприяє покращенню видимості наукових досягнень дослідників та підвищенню їх визнання.

Заснований у 2022 році, засновник Державний біотехнологічний університет, адреса вул.. Алчевських, 44, м. Харків, Україна, періодичність –щоденно.

Технічна підтримка репозитарію здійснюється Науковою бібліотекою.

З питань публікації матеріалів в Репозитарій ДБТУ звертатись за е-адресою:avt2.73@ukr.net

Для доступу до закритих матеріалів, потрібно зареєструватися в репозитарії та надіслати запит на bturepo@gmail.com

Положення про репозитарій ДБТУ 📄

Інструкція з реєстрації користувачів в репозитарії ДБТУ 📄

Інструкція з розміщення матеріалів в репозитарії ДБТУ 📄

Регламент формування репозитарію ДБТУ 📄

Перейти на сайт ДБТУ ⟶

Перейти на сайт Наукової бібліотеки ДБТУ  ⟶

Recent Submissions

  • Item type:Item,
    Конспект лекцій з гігієни та експертизи харчових продуктів
    (Харків : [б. в.], 2023) Яценко, І. В.
    У навчальному посібнику приведено стислий конспект лекцій з курсу «Ветеринарно-санітарна експертиза». Курс розділено на 4 модулі: модуль 1– «Загальна ветеринарно-санітарна експертологія. Ветеринарно-санітарний контрольз основами технології та гігієни виробництва молока і молочних продуктів», модуль 2– «Ветеринарно-санітарний контрольапіпродуктів та рослинних харчових продуктів», модуль 3– «Ветеринарно-санітарний контроль первинної переробки ЗТ та Ветеринарно-санітарний контрольПЗ . Ветеринарно-санітарний контрольхарчових яєць», модуль 4– «Ветеринарно-санітарний контрольПЗ тварин за хвороб, радіаційного ураження, отруєнь, вимушеного забою. Харчові токсикоінфекції та токсикози мікробної етіології. Ветеринарно-санітарний контрольхарчових тваринних гідробіонтів». Важливе місце відведено основам технології виробництва і перероки основних продуктів харчування тваринного походження: молока і молочних продуктів, м’яса і м’ясних продуків, харчових яєць і яєчних продуктів, харчової і технічної сировини, харчових тваринних гідробіонтів, рослиних харчових продуктів і апіпродуктів. Подано основні використані і рекомендовані нормативно-правові і нормативно-технічні акти України, а також джерела літератури. Навчальний посібник буде корисним студентам, котрі навчаються за спеціальностями 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», а також 211 «Ветернарна медицина», викладачам, студентам ОР «Магістр» вищих навчальних закладів аграрного профілю, практикуючим фахівцям з ветеринарно-санітарної експертизи.
  • Item type:Item,
    Використання натуральних функціональних добавок у виробництві здобного печива
    (Харків: ДБТУ, 2025) Бондарук, Д. В.; Касабова, К. Р.; Болховітіна, О. І.
  • Item type:Item,
    Вплив порошку з плодів шипшини на технологічні властивості пшеничного борошна
    (Харків: ДБТУ, 2025) Білаш, Б. Г.; Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Болховітіна, О. І.