Прогнозування збереженості якості плодоовочевої продукції: навчально-методичний посібник

Loading...
Thumbnail Image

Date

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Харків: ДБТУ

Abstract

У навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання та розуміння концептуальних основ програмування виробництва високоякісної плодоовочевої продукції з підвищеною збереженістю, наукові основи програмування врожаїв із заданою товарною якістю, методи програмування врожаїв використовуючи абіотичні й кліматичні фактори. Викладені основні елементи технологій вирощування лежкоздатної плодоовочевої продукції. Призначено для студентів спеціальності Садівництво та виноградарство, Освітньо-професійна програма 203 Садівництво та виноградарство за освітнім рівнем «магістр» денної та заочної форми навчання.

Description

Keywords

Citation

Пузік Л. М. Прогнозування збереженості якості плодоовочевої продукції: навчально-метод. посібник для самостійного вивчення дисц. здобувачами освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заоч. форми навчання спец. 203 Садівництво та виноградарство. Харків: ДБТУ, 2025. 146 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By