Прогнозування збереженості якості плодоовочевої продукції: навчально-методичний посібник
Loading...
Date
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Харків: ДБТУ
Abstract
У навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання та розуміння концептуальних основ програмування виробництва високоякісної плодоовочевої продукції з підвищеною збереженістю, наукові основи програмування врожаїв із заданою товарною
якістю, методи програмування врожаїв використовуючи абіотичні й кліматичні фактори. Викладені основні елементи технологій вирощування лежкоздатної плодоовочевої продукції.
Призначено для студентів спеціальності Садівництво та виноградарство, Освітньо-професійна програма 203 Садівництво та виноградарство за освітнім рівнем «магістр» денної та заочної форми навчання.
Description
Keywords
Citation
Пузік Л. М. Прогнозування збереженості якості плодоовочевої продукції: навчально-метод. посібник для самостійного вивчення дисц. здобувачами освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заоч. форми навчання спец. 203 Садівництво та виноградарство. Харків: ДБТУ, 2025. 146 с.