Інноваційні технології виробництва комбікормів: опорний конспект лекцій
Loading...
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Харків: ДБТУ
Abstract
Опорний конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології виробництва комбікормів» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технології зернопродуктів та
зернові ресурси». Охоплює питання нових джерел сировини, сучасних кормових добавок, удосконалення технологічних процесів та новітніх підходів у виробництві комбікормів. Визначаються альтернативні джерела сировини для комбікормів, а також сучасні кормові добавки, такі як вітаміни, мікроелементи та пробіотики, що сприяють поліпшенню здоров'я та
продуктивності тварин. Розглядаються інноваційні технології виробництва комбікормів для собак і котів, а також преміксів і лікувально-профілактичних добавок. Окрему увагу приділяють удосконаленню технологічних процесів та
створенню нових комбікормових підприємств на основі інноваційних
розробок.
Description
Keywords
Citation
Гавриш Т. В., Касабова К. Р., Боровікова Н. О. Інноваційні технології виробництва комбікормів: опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси. Харків: ДБТУ, 2025. 56 с.