English for professionals in the field of food technologу: методичні рекомендації

Abstract

Мета видання - розвивати у студентів навички читання і перекладу оригінальної літератури за фахом для отримання необхідної інформації. Методичні рекомендації навчають вести бесіду за фахом з іноземними партнерами, робити наукові та суспільно-політичні повідомлення, сприймати іноземну мову на слух, грамотно писати, висловлювати свої думки в письмовому вигляді, використовуючи набуті під час навчання граматичні, словотвірні та синтаксичні навички, анотувати та реферувати наукову літературу за фахом. Видання призначене здобувачам вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Description

Keywords

Citation

English for professionals in the field of food technology (Англійська мова для професіоналів у сфері харчових технологій): методичні рекомендації для читання за фахом і завдання для самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»; уклад.: А. О. Колесник, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна, М. І. Крупей, І. В. Удовенко. Харків: ДБТУ, 2025. 86 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By