Технічна мікробіологія: методичні вказівки
Loading...
Date
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Харків: ДБТУ
Abstract
Методичні вказівки (робочий зошит) для виконання лабораторних робіт (та самостійної роботи) розроблено у відповідності з програмою курсів «Технічна мікробіологія» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та «Гігієна, санітарія та мікробіологія в галузі» за спеціальністю 241
«Готельно-ресторанна справа». Видання містить методичну інформацію щодо організації лабораторної та самостійної роботи здобувачів із закріпленним змістом дисципліни, а також поглибленням теоретичних знань студентів. За темами курсу запропоновані навчально-дослідні завдання для формування дослідницьких навичок та творчих здібностей, контрольні
питання, короткий перелік базових понять. Видання призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181
«Харчові технології»; 241 «Готельно-ресторанна справа».
Description
Keywords
Citation
Технічна мікробіологія: метод. вказівки (робочий зошит) для виконання лабораторних робіт (та самостійної роботи) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»; 241 «Готельно-ресторанна справа»; уклад.: В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Харків: ДБТУ, 2025. 72 с.