Основи фізіології та гігієни харчування. Частина 2. Основи гігієни харчування
Loading...
Date
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Харків : ДБТУ
Abstract
Методичні вказівки (робочий зошит) для виконання лабораторних робіт (та самостійної роботи) розроблено у відповідності з програмою курсів «Основи фізіології та гігієни харчування» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Видання містить методичну інформацію щодо
організації лабораторної та самостійної роботи здобувачів із закріпленням змісту дисципліни, а також поглибленням теоретичних знань студентів. За темами курсу запропоновані навчально-дослідні завдання для формування дослідницьких навичок та творчих здібностей, контрольні питання,
короткий перелік базових понять. Видання призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня
вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Description
Keywords
Citation
Основи фізіології та гігієни харчування. Частина 2. Основи гігієни харчування: методичні вказівки (робочий зошит) для виконання лабораторних робіт (та самостійної роботи) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»; уклад.: В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Харків : ДБТУ, 2025. 79 с.